Administratieve diensten

Succesvol ondernemen begint met een goed ingerichte en bijgewerkte financiële administratie. Een financiële administratie die actueel is, waarin de salarisadministratie goed is geregeld, periodieke rapportages automatisch en op afroep beschikbaar zijn en van waaruit  de fiscale aangiftes altijd op tijd en correct worden opgesteld. We nemen uw administratie graag voor onze rekening, deels of in zijn geheel, bij ons op kantoor of bij u op de zaak. U bepaalt zelf waar u zich comfortabel bij voelt.

 

Met behulp van ons online boekhoudpakket, onze eersteklas software of uw eigen boekhoudpakket begeleiden we u bij het opzetten en efficiënt voeren van de financiële administratie. Onze rapportage-tools lezen met gemak verschillende boekhoudpakketten in. Dus welk pakket u ook gebruikt, wij kunnen er mee werken. Uiteraard geven we u graag toegang tot onze digitale omgeving waarin u of uw medewerkers, zelfstandig of begeleid, de administratie kunnen voeren. Ons team staat voor u klaar.

 

Ook voor een goed lopende salarisadministratie zetten we ons graag in. We zorgen voor de juiste salarisstroken, periodieke betalingen, de journaalposten voor de financiële administratie en de aangiften loonbelasting. In een moeite door zorgen we ook voor de noodzakelijk informatie-uitwisseling met de belastingdienst en andere instanties.

 

Door uw administratie via ons optimaal te voeren bespaart u tijd, geld en onderneemt u altijd op basis van actuele en juiste cijfers.

 

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons voor een afspraak.

2-in-1-man-woman-working-1024x683

Heeft u vragen?

Wilt u vrijblijvend een afspraak maken om meer over onze aanpak te weten te komen? Of heeft u nog andere vragen? Bel ons 0492 668150

Vul dan het contactformulier in en we komen zo snel mogelijk bij u terug.