Over ons

Kantoor Nederveen is er voor starters en doorgewinterde ondernemers, van ZZP tot MKB+, in tijden van opbouw, groei, consolidatie en afbouw/overdracht. Ons team is thuis in een groot aantal branches, zoals productie, metaal, bouw, handel, tuinbouw en dienstverlening op allerlei gebied.

 

We gaan altijd voor optimaal rendement voor uw onderneming. Dat vraagt om onderlinge eerlijkheid en wederzijds vertrouwen. Als team zijn we er dan ook trots op dat een groot aantal vaste klanten zich al jarenlang door ons laat begeleiden en adviseren. Onze kracht? We zorgen ervoor dat u doorlopend inzicht heeft in uw financiële positie waardoor u op tijd kansen kunt grijpen en bedreigingen kunt omzeilen. Daarom zijn al onze processen volledig geautomatiseerd met eersteklas software. Succesvol koersen op de toekomst doe je immers door vandaag de goede richting te kiezen, gebaseerd op feiten, gezonde ambitie en betrouwbare informatie. Wij faciliteren uw ondernemerschap op de manier die het beste bij u past.

 

Vrijblijvend kennismaken? Bel ons voor een afspraak.

Roland J.M. Nederveen RA

Roland Nederveen RA is al dertig jaar actief in het MKB als accountant, bedrijfsadviseur en zelfstandig ondernemer. Hij werkt met een loyaal team en vanuit een groot netwerk.

Kantoor Nederveen heeft een lage drempel en hoge betrokkenheid. We willen graag dat u zich prettig voelt bij ons. Daarom zijn we professioneel en alert in de behartiging van uw financiële belangen en informeel en ontspannen in het persoonlijke contact.